Ervaringen van organisaties en cursisten

Lees hier meer over de ervaringen van organisaties en cursisten met Baanboetseren. Zo krijg je een indruk van wat Baanboetseren voor jou kan betekenen. Ben je een ervaring rijker en wil je deze delen? Laat het mij weten.

Voor mij als leidinggevende levert het Baanboetseren op dat medewerkers de verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en een grote stap zetten in hun ontwikkeling zowel gericht op het individu als op samenwerking. Door steeds te evalueren blijft het proces onder de aandacht en gaat de ontwikkeling ook in de toekomst door.

Hannie Suik

Teamleider facilitair Dr. Wumkeshûs Sneek

Ik heb meer rust in mijn werk gekregen door het anders leren communiceren, door het leren delegeren en taken uit handen geven. Hierdoor heb ik een duidelijke planning voor mijzelf kunnen maken voor mijn taken per week/maand, zoals de MIC meldingen verwerken, collega’s BIG scholen, afsprakenbladen en zorgplannen up-to-date houden en het begeleiden van leerlingen. Nu ik heb geleerd om taken te verdelen aan mijn naaste collega’s en het vertrouwen in hun kennen en kunnen ga ik weer met veel meer plezier naar mijn werk. De drukte in mijn hoofd heeft nu plaats gemaakt voor orde en rust. Ik kan op deze manier de taken uitvoeren zoals ze volgens planning zouden moeten gaan.

Esther Sloot

Verpleegkundige ouderenzorg

Irene heeft mij, als criticus, tijdens onze (erg gezellige en inspirerende) coaching gesprekken in laten zien dat als ik geen invloed op zaken kan uitoefenen en er ook niet verantwoordelijk voor ben of de verantwoordelijkheid voor wil nemen dat ik het dan kan of moet loslaten. Door opnieuw en op een verrassende wijze te laten kijken naar mijn eigen functioneren, ben ik bewuster, rustiger en vooral een prettiger persoon geworden om mee samen te werken. Nogmaals mijn grote dank daarvoor

M. Zijlstra

kwaliteitsmedewerker

Voor vragen en/of meer informatie bel naar 06 23 959 112 of neem contact op via het contactformulier.